ALTION D3

Στήριξε το σώμα σου καθημερινά!

Στήριξε το σώμα σου καθημερινά!

ALTION D3 ALTION D3

Η Βιταμίνη D3 είναι απαραίτητη για την απορρόφηση του ασβεστίου και του φωσφόρου συμβάλλοντας στην υγεία των οστών και των δοντιών. Επιπλέον βοηθά στην ενίσχυση της λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος. Με το συμπλήρωμα διατροφής ALTION D3 μπορείς να καλύπτεις τις καθημερίνες σου ανάγκες σε Βιταμίνη D με τον πιο καινοτόμο και ευχάριστο τρόπο. Κάθε συσκευασία ALTION D3 περιέχει 30 sticks, τα οποία διαλύονται απευθείας στο στόμα χωρίς νερό και προσφέρουν μοναδική αίσθηση δροσιάς.

Απαραίτητη για την απορρόφηση του ασβεστίου

Απαραίτητη για την απορρόφηση του ασβεστίου

Συµβάλλει στην υγεία των οστών

Συµβάλλει στην υγεία των οστών

Βοηθά στη σωστή λειτουργία των µυών

Βοηθά στη σωστή λειτουργία των µυών

Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστηµα

Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστηµα

Κάλυψε τις ανάγκες σου σε Βιταμίνη D καθημερινά!

αλλάζοντας συνήθειες

CHECK UP ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ

Ελέγχουμε τα επίπεδα της ολικής 25(ΟΗ)D στο αίμα μία φορά ετησίως, κυρίως κατά την περίοδο Ιανουαρίου - Μαρτίου, όπου τα επίπεδα της βιταμίνης είναι χαμηλότερα.

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ

Η βιταμίνη D παράγεται φυσικά από τον οργανισμό με την έκθεση του δέρματος στον ήλιο. Εξασφαλίζουμε την καθημερινή παραμονή στον ήλιο για 15-20 λεπτά χωρίς αντηλιακό, αποφεύγοντας τις ώρες 12:00-17:00.

ΖΗΤΑΜΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ

Σε περίπτωση που διαγνωστεί ανεπάρκεια, ο ιατρός θα μας συστήσει την έναρξη θεραπευτικής αγωγής με βιταμίνη D3 και επαναληπτική εξέταση μετά από διάστημα 2-3 μηνών.

ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΟΥΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ

Κατά τη χειμερινή περίοδο που η έκθεση στον ήλιο δεν επαρκεί για τη σύνθεση της απαραίτητης ποσότητας βιταμίνης D, η συμπληρωματική λήψη αποτελεί το καλύτερο μέτρο για την πρόληψη εμφάνισης ανεπάρκειας.
μέσω της διατροφής

ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΛΙΠΑΡΟ ΨΑΡΙ

Ο σολομός, το σκουμπρί και οι σαρδέλες, αποτελούν καλές φυσικές πηγές βιταμίνης D. Τροφές όπως το αυγό και τα μανιτάρια, περιέχουν μικρότερες ποσότητες.

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΜΕ ΛΙΠΑΡΕΣ ΥΛΕΣ

Φροντίζουμε να λαμβάνουμε τη βιταμίνη D μαζί με κάποια πηγή λίπους (π.χ. ελαιόλαδο) για καλύτερη απορρόφηση, καθώς η συγκεκρίμενη βιταμίνη είναι λιποδιαλυτή.

ΝΑΙ ΣΤΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ

Τα εμπλουτισμένα τρόφιμα στα οποία έχει προστεθεί βιταμίνη D, όπως η φυτική μαργαρίνη, το γάλα, τα δημητριακά, κάποιοι χυμοί και αρτοσκευάσματα, θεωρούνται πλουσιότερες διατροφικές πηγές.

ΝΑΙ ΣΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ

Επιλέγουμε ΑLTION D3 καθημερινά για τη διατήρηση της βιταμίνης D στα επιθυμητά επίπεδα. Η μορφή D3 είναι αυτή που παράγει και ο οργανισμός μας με την επίδραση της υπεριώδους ακτινοβολίας και μεταβολίζεται πιο εύκολα.
Θρεπτικά Συστατικά Ανά Φακελίσκο % Σ.Η.Π *
Βιταμήνη D3 25mg (1.000 I.U.) 500

Λαμβάνετε έναν φακελίσκο καθημερινά ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας. Ανοίξτε το φακελίσκο σχίζοντας προς την κατεύθυνση του βέλους. Αδειάστε το περιεχόμενο του φακελίσκου απευθείας πάνω στη γλώσσα. Τα κοκκία διασπείρονται και μπορούν να καταποθούν άμεσα. Το ALTION D3® μπορεί να καταποθεί χωρίς νερό.

Χωρίς ζάχαρη

Συσκευασία: 30 sticks - Με υπέροχη γεύση πορτοκάλι

Να μην γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δοσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.
Αρ. Γνωστοποίησης: 102816/14-11-2017
Ο αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση αδείας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ.

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης