Αυτός είναι ο πιο φυσικός «σύμμαχος» για τα πρώτα στάδια της ανάπτυξης!

Αυτός είναι ο πιο φυσικός «σύμμαχος» για τα πρώτα στάδια της ανάπτυξης!

Δεν υπάρχει πιο όμορφη διαδικασία στη ζωή μίας μανούλας από το να βλέπει μέρα με τη μέρα το μωράκι της να μεγαλώνει.

Έχει τεράστια σημασία για εκείνη να μπορεί να είναι παρούσα σε κάθε νέα λέξη που θα πει το μικρό της ή στο πρώτο του βήμα. Για όλες εμάς, αυτά είναι τα μικρά τους επιτεύγματα που μας κάνουν και «φουσκώνουμε» από περηφάνια. Όσο πραγματικά απολαυστικά και αν είναι για μία μαμά τα στάδια της ανάπτυξης του μικρού της, τόσο και περισσότερο άγχος μπορεί να της προκαλούν. Ειδικά όσες έγιναν για πρώτη φορά μανούλες και προσπαθούν να εξοικειωθούν με αυτόν τον απαιτητικό ρόλο, ο φόβος πως μπορεί κάτι να παραμελήσουν ή να κάνουν κάποιο λάθος, είναι ακόμη μεγαλύτερο.

Όντως, το να μεγαλώνεις ένα μωρό που τώρα βιώνει τα πρώτα κρίσιμα στάδια της ανάπτυξης, δεν είναι μία εύκολη υπόθεση. Χρειάζεται να έχεις υπομονή και ψυχραιμία να αντιμετωπίσεις την όποια αλλαγή με τον καλύτερο και πιο… φυσικό τρόπο. Χρειάζονται περίπου δώδεκα μήνες για να καταφέρει το μικρούλι σου να σταθεί όρθιο στα πόδια του και να κάνει τα πρώτα δειλά βήματα στηριζόμενο στα έπιπλα που υπάρχουν στο σπίτι, όσο χρόνο χρειάζεται να μάθει να ισορροπεί το βάρος του και να στέκεται καθιστό. Στο μισό χρόνο, δηλαδή στους έξι μήνες, ήδη έχουν αρχίσει και εμφανίζονται στην κάτω γνάθο τα πρώτα του δοντάκια.

Συγκεκριμένα, η ανάπτυξη των οστών και κατά συνέπεια των δοντιών του μικρού σου, είναι ένα από τα πιο κομβικά στάδια στο μεγάλωμά του. Ακριβώς για αυτό, χρειάζεσαι έναν «σύμμαχο» που θα το στηρίξει όσο και εσύ! Εμπλουτίζοντας τη διατροφή του με δύο σταγόνες ημερησίως από το νέο συμπλήρωμα διατροφής ALTION Kids D3®, μπορείς να είσαι σίγουρη πως το μικρό σου έχει καλύψει την καθημερινή ζωτική ανάγκη του για βιταμίνη D, ενισχύοντας ταυτόχρονα τη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού του.

ALTION



Απαλλαγμένο από αλκοόλη, γλουτένη, λακτόζη, τεχνητά συντηρητικά, χρώματα και αρώματα, είναι το ιδανικό συμπλήρωμα με 100% φυσικής προέλευσης βιταμίνη D, που θα ενισχύσει την ανάπτυξη των οστών και τον δοντιών του. Χάρη στο πρακτικό σταγονόμετρο, θα μπορείς να του δίνεις τις σταγόνες απευθείας στο στόμα ή να τις διαλύεις σε κρύα τροφή, ιδανικά σε γάλα ή γιαούρτι.

Η πολύτιμη βιταμίνη D είναι μία ουσία που ο ανθρώπινος οργανισμός παράγει ως επί το πλείστον με την έκθεσή του στο ήλιο. Οι υπεριώδεις ακτίνες που φτάνουν στα ανώτερα στρώματα του δέρματος, «συναντούν» εκεί ένα είδος χοληστερόλης το οποίο οργανισμός μας μετατρέπει σε βιταμίνη D. Η συγκεκριμένη ουσία είναι που μας βοηθά να απορροφήσουμε καλύτερα το ασβέστιο που λαμβάνουμε, δυναμώνοντας έτσι το σκελετό και τους μυς μας. Είναι ελάχιστες οι τροφές που περιλαμβάνουν τη συγκεκριμένη ουσία, για αυτό ένα συμπλήρωμα όπως το ALTION Kids D3® είναι το λιγότερο αναγκαίο για τα παιδιά που διανύουν ακόμη την περίοδο της ανάπτυξης.

Όπως και να έχει, είναι σημαντικό να θυμάσαι πως πριν αποφασίσεις να πάρεις την όποια απόφαση, θα πρέπει να επικοινωνήσεις απαραίτητα με τον παιδίατρο του μικρού σου. Μόνο εκείνος είναι σε θέση να γνωρίζει τις ανάγκες του παιδιού, καθώς και ποια είναι η καλύτερη επιλογή που πρέπει να κάνεις για να τις καλύψεις.

*Τα Συμπληρώματα Διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό θεραπευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.
**Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ: 63537/12-06-2018
Ο Αριθμός Γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ
***VI-90182-ALTION-3/2019

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr