Η ζωή γίνεται καλύτερη μετά τα 50

Η ζωή γίνεται καλύτερη μετά τα 50

Αν ανήκετε στο ηλικιακό «κουτάκι» της μέσης ηλικίας, σίγουρα έχετε αρχίσει να έρχεστε αντιμέτωποι με τις πρώτες μεγάλες αλλαγές, για τις οποίες οι μεγαλύτεροι σας είχαν προειδοποιήσει στο παρελθόν.

Οι αντοχές σας αναμφίβολα έχουν εξασθενίσει σε σχέση με το παρελθόν, μικρά προβλήματα υγείας, όπως η μειωμένη όραση, σταδιακά εντείνονται και σας ταλαιπωρούν. Ωστόσο, παρά τα προβλήματα που μπορεί να προκύπτουν όσο μεγαλώνουμε, οι ειδικοί έπειτα από μελέτες έχουν οδηγηθεί στο συμπέρασμα πως στα 50 είμαστε πιο ευτυχισμένοι από ότι στην ηλικία των 30, ακόμη και στην ανέμελη δεκαετία των 20!

Μπορεί να μοιάζει παράδοξο, όμως, το γεγονός πως τελικά, μετά από τόσο κόπο και προσπάθεια, είμαστε πλέον απελευθερωμένοι από υποχρεώσεις, από το άγχος της καριέρας, της οικογένειας, της ανατροφής των παιδιών και άλλων ζητημάτων που μας ταλάνιζαν στο παρελθόν, δίνουν χώρο στην ευτυχία να «ανθίσει» όπως ποτέ άλλοτε. Είναι ανακουφιστικό να γνωρίζουμε πως όλα έχουν πάρει το δρόμο τους και τώρα μπορούμε να απολαύσουμε τα οφέλη.

Εδώ βρίσκεται βέβαια και η αντίφαση της υπόθεσης! Πώς, ενώ είμαστε έτοιμοι και γεμάτοι διάθεση να «ρουφήξουμε» τη ζωή από την αρχή, το καταπονημένο σώμα και οι πνευματικές λειτουργίες που έχουν «σκουριάσει», καθιστούν τον οργανισμό ανίκανο να ακολουθήσει τις ορεξάτες διαθέσεις μας. Αν όλα τα παραπάνω σας φαίνονται αρκετά γνώριμα και χρειάζεται να δώσετε επιπλέον ώθηση στην καθημερινότητα, το ALTION Tonovit Senior®, είναι αυτό ακριβώς που σας έλειπε!

Η ενισχυμένη πολυβιταμίνη, είναι ο απαραίτητος «σύμμαχος» του σώματος και του νου, για όσους έχουν συμπληρώσει το 50ό έτος της ηλικίας τους και δυσκολεύονται να φέρουν εις πέρας τις υποχρεώσεις που έχουν να διεκπεραιώσουν μέσα στην ημέρα. Πρόκειται για ένα συμπλήρωμα απαλλαγμένο από ιώδιο, πλούσιο σε Ω-3 λιπαρά οξέα, θρεπτικά στοιχεία σημαντικά για την καλύτερη λειτουργία του εγκεφάλου και φυσικά εκχυλίσματα βοτάνων Panax Ginseng και Ginkgo Biloba. Το πρώτο, είναι υπεύθυνο για τη μείωση της κούρασης, προσφέροντας καθημερινή τόνωση και ενέργεια, ενώ, το Ginkgo Biloba ενισχύει αποδυναμωμένες πνευματικές λειτουργίες όπως η μνήμη, που με το πέρας του χρόνου εξασθενούν.

Επιπλέον, περιλαμβάνει λουτεΐνη, στοιχείο πολύτιμο για την καλύτερη λειτουργία της όρασης, βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία και το συνένζυμο Q10 που ενισχύει την παραγωγή ακόμη περισσότερης ενέργειας εντός των κυττάρων. Μία κάψουλα έπειτα από ένα υγιεινό γεύμα, είναι η ιδανική ποσότητα που χρειάζεστε ημερησίως, για να διατηρήσετε τη φυσική κατάσταση του οργανισμού σας στα… καλύτερά της!

Ταυτόχρονα, βελτιώνοντας με μικρές μετατροπές τον τρόπο ζωής σας, όχι μόνο θα κάνετε ένα «δώρο» στον εαυτό σας, αλλά θα νιώσετε πως ξεκινάτε τη ζωή σας από την αρχή. Για παράδειγμα, μπορείτε να ξεκινήσετε κάποια αθλητική δραστηριότητα ή να απολαμβάνετε έναν μακρύ περίπατο δύο με τρεις φορές κάθε εβδομάδα. Η σωματική άσκηση είναι πολύτιμος «σύμμαχος» όχι μόνο του σώματος αλλά και του εγκεφάλου, καθώς, «σπρώχνει» το αίμα και κατά συνέπεια φτάνει περισσότερο οξυγόνο και θρεπτικά στοιχεία στα εγκεφαλικά κύτταρα.

Η διατροφή είναι ένα ζήτημα το οποίο διαδραματίζει εξίσου σημαντικό ρόλο σε αυτή την περίπτωση. Πολλοί μπορεί να ισχυρίζονται πως μεγαλώνοντας ο μεταβολισμός μας επιβραδύνει, άρα θα πρέπει να τρώμε λιγότερο, γεγονός που φυσικά αποτελεί έναν ανυπόστατο «μύθο». Υιοθετώντας μία ισορροπημένη διατροφή, στην οποία δεν θα αμελείτε ούτε ένα γεύμα εντός της ημέρας, θα δείτε άμεσα τα επιθυμητά αποτελέσματα. Μην ξεχνάτε πως ποτέ δεν είναι αργά να ξεκινήσετε να ζείτε τη ζωή που πραγματικά θέλετε!

Σε κάθε περίπτωση, είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως πριν πάρετε την όποια απόφαση, η συμβουλή ενός έμπειρου γιατρού είναι το λιγότερο απαραίτητη.

*Τα Συμπληρώματα Διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό θεραπευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.
**Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ: 63536/12-06-2018
Ο Αριθμός Γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ
***VI-90184-ALTION-3/2019