Προβιοτικά ASAP για όμορφο δέρμα και γερό ανοσοποιητικό!

Προβιοτικά ASAP για όμορφο δέρμα και γερό ανοσοποιητικό!

Οι ημέρες για τις οποίες με τόση λαχτάρα ανυπομονούσες, είναι επιτέλους εδώ και ο χρόνος πλέον μετράει αντίστροφα για τις διακοπές των Χριστουγέννων.

«Φορώντας» ένα ζεστό χαμόγελο, κόντρα στις χαμηλές θερμοκρασίες της ατμόσφαιρας και φυσικά, την καλύτερή σου διάθεση, κάνεις όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες για να υποδεχτείς την πιο γιορτινή περίοδο του χρόνου! Είναι λογικό βέβαια, μέσα σε όλη αυτή τη… φρενίτιδα, να παραβλέψεις κάποιες μικρές αλλά σημαντικές λεπτομέρειες, οι οποίες χωρίς να το καταλάβεις μπορούν να σταθούν εμπόδιο στα σχέδιά σου.


Ποιες είναι αυτές; Τα κρυολογήματα και οι εποχικές ιώσεις που… καραδοκούν σε κάθε πολυσύχναστο κλειστό χώρο, όπως το γραφείο ή το μετρό που χρησιμοποιείς καθημερινά για τις μετακινήσεις σου. Ακριβώς για αυτό, είναι κάτι παραπάνω από αναγκαίο να λάβεις προληπτικά τα μέτρα σου και να μην σε βρει η αλλαγή του χρόνου… κρεβατωμένη από τον πυρετό. Αν αναρωτιέσαι πως θα τα καταφέρεις, το ALTION Winter® είναι η λέξη «κλειδί» που… ξεκλειδώνει το παραπάνω αίνιγμα!


Η υγεία ξεκινάει από το… στομάχι


Είναι ευρέως γνωστό πως το έντερο αποτελεί ένα από τα βασικά ζωτικά όργανα τα οποία εξυπηρετούν διαδικασίες που αφορούν στο πεπτικό σύστημα. Αυτό που λίγοι όμως γνωρίζουν, είναι πως την ίδια στιγμή το έντερο περιλαμβάνει το 80% των κυττάρων του ανοσοποιητικού μας, παίζοντας εξίσου καθοριστικό ρόλο και στην άμυνα του οργανισμού. Με άλλα λόγια, η ισορροπία και η σωστή λειτουργία του εντέρου, αποτελεί αναντίρρητη προϋπόθεση για την υγεία μας. Πιο συγκεκριμένα, το τεράστιο σύνολο εκατομμυρίων μικροοργανισμών και βακτηρίων που κατοικούν το έντερό μας,
συνθέτουν τη λεγόμενη βακτηριακή χλωρίδα του εντέρου, η οποία εκτός από εχθρός ενάντια των παθογόνων μικροοργανισμών που εισέρχονται στον οργανισμό, δημιουργεί και τις κατάλληλες συνθήκες για τον βέλτιστο μεταβολισμό των θρεπτικών συστατικών. Ωστόσο, ο στρεσογόνος τρόπος ζωής σε συνδυασμό με μία ανθυγιεινή διατροφή, τείνουν σε βάθος χρόνου να προκαλούν σοβαρές ανισορροπίες και επιπλοκές στην εντερική χλωρίδα, γεγονός που επηρεάζει άμεσα και τις επιδόσεις του ανοσοποιητικού. Τότε είναι, λοιπόν, που αναλαμβάνουν δράση τα προβιοτικά και… σώζουν την κατάσταση!


Γιατί να επενδύσεις στα προβιοτικά;


Γιατί είναι το καλύτερο «δώρο» που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου! Δεν υπάρχει αμφιβολία πως προσθέτοντας ένα φακελάκι ημερησίως από το καινοτόμο συμπλήρωμα διατροφής ALTION Winter® στο γιαούρτι, τον χυμό, το νερό ή το γάλα σου, και συνοδεύοντας με αυτό ένα θρεπτικό κυρίως γεύμα, θα έχεις θωρακίσει με τον πιο φυσικό και σίγουρο τρόπο τον οργανισμό σου. Το συγκεκριμένο σκεύασμα, περιλαμβάνει προβιοτικά στελέχη των οικογενειών Lacotbacillus και Bifidobacterium, τα οποία παράγοντας γαλακτικό οξύ αποτρέπουν την εγκατάσταση αλλά και τον πολλαπλασιασμό παθογόνων βακτηρίων στο εσωτερικό του οργανισμού, ενώ φέρνουν σε φυσιολογικά επίπεδα τη χλωρίδα του εντέρου. Επιπλέον, οι φυτικές ίνες και η βιταμίνη C που διαθέτει στη σύστασή του, δεν λειτουργούν ευεργετικά μόνο για το ανοσοποιητικό, αλλά και για την υγεία της επιδερμίδας μας η οποία ταλαιπωρείται κατά τους χειμερινούς μήνες από το έντονο κρύο. Μην ξεχνάς πως η βιταμίνη C, εκτός από ισχυρό αντιοξειδωτικό, έχει την ικανότητα να ενισχύει και την παραγωγή κολλαγόνου στο δέρμα, λειαίνοντας τυχόν ατέλειες και «ρωγμές» που προκαλεί η ξηρότητα.


Τώρα που γνωρίζεις πως θα προφυλάξεις τον εαυτό σου, μην αφήσεις την υγεία σου να γίνει… θύμα των καιρικών συνθηκών! Οι διακοπές των Χριστουγέννων είναι η αφορμή που ζητούσες, για να απολαύσεις βόλτες στη στολισμένη πόλη και στιγμές χαλάρωσης με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Επενδύοντας σε μία ωφέλιμη για τον οργανισμό σου διατροφή, σε λίγες επιπλέον ώρες ξεκούρασης μέσα στην ημέρα και στον παντοδύναμο… «σύμμαχο» του ανοσοποιητικού σου, δηλαδή το ALTION Winter®, να είσαι σίγουρη πως τις φετινές γιορτές θα λάμπεις από υγεία!


*Τα Συμπληρώματα Διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό θεραπευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. **Αρ. Γνωστ.: 45908/25-4-2018


Ο Αριθμός Γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ *** VI-90468-ALTION-12/2019