Σημαντική διάκριση για τη ΒΙΑΝΕΞ στα Diamonds of the Greek Economy 2019

Σημαντική διάκριση για τη ΒΙΑΝΕΞ στα Diamonds of the Greek Economy 2019

Τις επιχειρήσεις που διακρίθηκαν για την ικανότητά τους να αναπτύσσονται, το σεβασμό στο ανθρώπινο δυναμικό τους, την αξιοσημείωτη εξωστρέφεια και την προσφορά τους στην εθνική οικονομία, επιβράβευσε και φέτος το φόρουμ επιχειρηματικής αριστείας DIAMONDS OF THE GREEK ECONOMY 2019.

Η τελετή απονομής των διακρίσεων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019, στο ξενοδοχείο Grand Bretagne, με μεγάλη συμμετοχή τόσο του επιχειρηματικού όσο και του πολιτικού κόσμου της χώρας. Την εκδήλωση παρακολούθησαν εκατοντάδες στελέχη επιχειρήσεων, εκπρόσωποι της νεοεκλεγείσας κυβέρνησης αλλά της αντιπολίτευσης, καθώς και εκπρόσωποι φορέων.

Η φαρμακοβιομηχανία ΒΙΑΝΕΞ ήταν για άλλη μια φορά μέσα στις εταιρείες που διακρίθηκαν. Το βραβείο παρέλαβε ο Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος κος Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος. Αναφερόμενος στην πρόσφατη εξαγορά της PHARMANEL αλλά και τις επόμενες επενδυτικές κινήσεις της ΒΙΑΝΕΞ δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είναι σημαντικό για εμάς να αναγνωρίζεται η συμβολή μας στην εθνική οικονομία αλλά και στην υγεία των Ελλήνων, τόσο σαν κλάδος όσο και σαν ΒΙΑΝΕΞ. Η εταιρεία που δημιούργησε ο πατέρας μου, η μεγαλύτερη ελληνική φαρμακοβιομηχανία, συνεχίζει να αναπτύσσεται, με επίκεντρο πάντα την αρχή του Παύλου Γιαννακόπουλου: “Ποιότητα στην Παραγωγή – Φροντίδα για τον Άνθρωπο”. Πρόσφατα ο όμιλος ΒΙΑΝΕΞ εξαγόρασε την εταιρεία PHARMANEL, ώστε να ενισχύσουμε τη θέση μας στην αγορά των γενοσήμων. Στα σχέδιά μας είναι και άλλες εξαγορές, αρκεί όμως να υπάρξει ένα σταθερό και προβλέψιμο πλαίσιο συνολικά για την εγχώρια παραγωγή φαρμάκου