Οι εταιρίες ΒΙΑΝΕΞ & ΒΙΑΝ δίπλα στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Οι εταιρίες ΒΙΑΝΕΞ & ΒΙΑΝ δίπλα στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Οι εργαζόμενοι των εταιριών υιοθέτησαν την ευχή ενός παιδιού, μέσω της Πασχαλινής δράσης του προγράμματος αλληλεγγύης του Ομίλου Γιαννακόπουλου.

Οι εταιρίες BIAΝΕΞ & ΒΙΑΝ, του Ομίλου Γιαννακόπουλου, στο πλαίσιο του προγράμματος αλληλεγγύης που υλοποιούν, στήριξαν το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) μέσω της αγοράς πασχαλινών λαμπάδων. Οι εθελοντές του Οργανισμού δημιούργησαν ειδικά για την ΒΙΑΝΕΞ και την ΒΙΑΝ ένα σχέδιο λαμπάδας, το οποίο οι εργαζόμενοι είχαν τη δυνατότητα να προμηθευτούν, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Οι ειδικά σχεδιασμένες λαμπάδες εξαντλήθηκαν σε διάστημα μόνο 2 ημερών και το ποσό που συγκεντρώθηκε μέσα από την υλοποίηση αυτής της δράσης προσφέρθηκε στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), για την εκπλήρωση της πιο βαθιάς επιθυμίας της μικρής Δέσποινας, 9 ετών, που ευχήθηκε να αποκτήσει ένα κινητό τηλέφωνο. Για την εκπλήρωση της ευχής της, οργανώθηκε μια μεγάλη γιορτή γεμάτη εκπλήξεις όπου της παραδόθηκε και το τηλέφωνο που τόσο πολύ επιθυμούσε. Η πραγματοποίηση της ευχής της Δέσποινας, που πάσχει από κυστική ίνωση, τη γέμισε χαρά και μαζί με τη τεράστια δύναμη ψυχής που διαθέτει προχωράει με περίσσιο θάρρος και ελπίδα.

Οι εργαζόμενοι του Ομίλου Γιαννακόπουλου μέσω των δράσεων του Τμήματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τη συνεχή στήριξη της Διοίκησης, υλοποιούν προγράμματα που πάντα έχουν στο επίκεντρο τους τον άνθρωπο επιβεβαιώνοντας τη μεγάλη σημασία της προσφοράς και αλληλεγγύης.